Grouks_hori_dark
Get back in control

De mogelijkheid om de performantie van uw bedrijf / team te verhogen door het versterken van de individuele en team veerkracht.


Contact

grouks_illu

ons aanbod

Grouks is een online tool die exclusief is ontworpen als een snelle en eenvoudige manier om het gevoel van individuen en hun niveau van stress op elk moment te meten. Het helpt om licht te werpen op het effect dat deze kunnen hebben op hen persoonlijk en collectief binnen een team.

Op basis van de beoordeling biedt Grouks specifieke, praktische, pragmatische ACTIES die direct kunnen worden genomen om eventuele problemen of risico’s aan te pakken.

Grouks

is een essentiële stap in het opbouwen van duurzame organisatorische veerkracht:

affordable

Betaalbaar Waardevol

clock

Gemakkelijk inzetbaar

user_friendly

Intuïtief bruikbaar

insightful

Individueel Inzichtelijk

actionable

Collectief Actiegericht

Alle bedrijven zullen de afgelopen maanden uitdagingen hebben ondervonden om hun veerkracht te vergroten – zelfs bedrijven die met succes hebben gedraaid en gefloreerd.

Met het oog op de toekomst zal het vermogen om veerkrachtig te blijven (individueel, collectief en organisatorisch) essentieel zijn voor duurzaam bedrijfsherstel en -vernieuwing.

In het hart van een organisatie staan de mensen. Zij zijn de pijlers van uw veerkracht. Als u het niveau van ‘resilience fitness’ van uw organisatie wilt beoordelen, moet u beginnen met uw mensen.

Hoe gaat het met hen? Hoe voelen ze zich? Hoe is hun stressniveau? Kunnen die een risico voor hen vormen? Wat is hun huidige niveau van veerkracht? Hoe beïnvloedt dat alles de teamdynamiek, het gedrag en natuurlijk de prestaties?
Misschien weet u de antwoorden op die vragen al.
Of misschien, zou u echt willen weten…

“Get back in control”

met Grouks

contact opnemenGrouks Advisory Grouks

Facebook


Linkedin

TOP